Jäsenyys

Jäsenasiat

enbuske.eu@gmail.com                                                                      

 SUKUSEURAN KUULUMISIA

 Tervehdys hyvät ystävät näin vuoden alussa ja oikein hyvää alkanutta vuotta kaikille.

Laitan tässä muutamia kuulumisia, mitä sukuseuran tiimoilta on tapahtunut viime aikoina.

 Internet sivut www.enbuske.eu on saatu laitettua uudelle palvelun tarjoajalle. Nyt päivitykset ja sisällön muokkaaminen on paljon joustavampaa ja helpompaa. Myös kuvapankkia on helppo täydentää. Vieraskirjan käyttö on kätevää ja sinne toivommekin kirjoitelmianne. Yhteydenottosivun kautta voitte antaa palautetta, kyselyjä ja ideoita seuran toimintaan. Ajankohtaista sivulta voitte lueskella viimeisimpiä kuulumisia. Viimeisessä hallituksen kokouksessa päätimme myös laittaa sivuille ns. perheuutiset. Eli kun sukuun on tullut uusia lapsia, joku on täyttänyt täysiä kymmeniä tai joku on nukkunut pois, niin näitä tietoja laitetaan sivuille, kun jollekin hallituksen jäsenelle ilmoitetaan niistä. Hallituksen jäsenten yhteystiedot löydät myös netistä. Sivuilla julkaistaan aluksi viime vuoden uutiset, jatkossa voimme päivittää niitä sitä mukaa kun tietoja tulee.

 Jäsentiedotteen toimitan jatkossa vain sähköpostilla. Noin 100 osoitetta on nyt tiedossa, mutta ei kaikkien. Toimittakaa minulle voimassa oleva sähköposti osoitteenne yläkulmassa olevaan sukuseuran sähköpostiin.

JÄSENMAKSU

 Jäsenmaksuun muutos jäsenmaksu pienenee, jos perheestä on useampia henkilöitä jäsenenä. Eli 2012 alkaen perheen ensimmäinen jäsen maksaa 10 euroa ja muista 2 euroa per henkilö ikään katsomatta. Jäsenmaksu maksetaan Osuuspankin tilille ja merkitkää saajaksi: ENBUSKEN SUKUSEURA, tilinumero IBAN muodossa FI15 5643 0920 0279 03 ,  ulkomailtamaksettaessa myös BIC: OKOYFIHH. Muistakaa laittaa viestikenttää jäsenmaksun maksaneiden nimet. Näin jäsenrekisterimme pysyy kunnossa ja tiedämme ketkä oavat maksaneet.  Jos tuntuu, että maksuissanne on epäselvyyttä, voitte tarkistaa tilanteen kassööriltämme, Päivi Enbuskelta paivi.enbuske@pp.inet.fi tai 040-752 6299.

Sukukirjan valmistelu etenee pikkuhiljaa. Eniten eteneminen kiikastaa henkilötietojen saamisista. Ottakaa itse kukin itseä niskasta kiinni ja toimittakaa ne joko internetin kautta tai postilla Annelille. anneli@fpn.se Anneli Enbuska-Lind, Brändönäset 96, 975 97 Luleå, p. +46 70 552 40 76.  Suvun henkilöihin tai vanhoihin tapahtumiin ja nykypäiviin liittyviä tarinoita, sattumuksia tai muuta mielenkiintoista kerrottavaa tarvitaan myös ja niitä voi toimittaa minulle  

Vuosikokoukset

Sääntömääräisestä vuosikokouksesta ilmoitetaan maalis-huhtikuulla vain nettisivuilla sekä sähköpostilla niille, joidenn osoite on tiedossa. Seurailkaa sivuja ja mainitkaa kokousajankohdasta myös kavereille, kun tapaatte niitä. Kokouksessa tullaan myös päättämään seuraavasta yhteisjutusta, mikäli ehdotuksia tulee. Viime elokuun Ruottin puolen kiertomatka, Ranuan eläinpuistomatka, Naarajärven päivä sekä Pärnun kylpyläreissu olivat onnistuneita ja matkalla olleet olivat tosi tyytyväisiä reissuun. Jotakin mukavaa yhteistä pitäisi keksiä tällekin vuodelle. Nettisivujen yhteydenottolomake on käytettävissä, olkaa hyvä. 

Tavataan vuosikokouksissa sankoin joukoin!

Väinö Enbuska, puhheenjohtaja

 

Tervetuloa Enbusken sukuseuraan jäseneksi ja toimintaan mukaan!